POSLEDNJI RAZGOVOR SA BEKJAREVIM: Iva Štrljić potresena zbog smrti velikog glumca - "Ovu rečenicu nikad neću zaboraviti"

Novosti onlajn

17. 11. 2020. u 17:37

VEST o smrti legendarnog glumca Ivana Bekjareva, potresla je njegove mnogobrojne kolege i prijatelje.

ПОСЛЕДЊИ РАЗГОВОР СА БЕКЈАРЕВИМ: Ива Штрљић потресена због смрти великог глумца - Ову реченицу никад нећу заборавити

Foto: Instagram/ivastrljicofficial

I dalje su u šoku i ne mogu da poveruju da nas je napustio jedan od najvećih umetnika sa domaće glumačke scene. Svoje emocije i bol zbog smrti poznatog glumca nisu krili ni njegovi studenti, a kasnije i kolege.

Jedna od njih je i Iva štrljić, koja je za Kurir otkrila kako je izgledao njen poslednji razgovor sa Ivanom Bekjarevim.  

- Čuli smo se pre desetak dana i dosta je dobro delovao, zato sam potpuno zatečena ovim što se dogodilo. Imao je svoju vedrinu, koju oduvek ima, a ono što me je posebno ganulo jeste jedna rečenica - rekao je da su ga svi bivši studenti zvali i to svakodnevno. Znam koliko je to njemu značilo. Taj detalj iz celog razgovora mi je onako bio najupečatljiviji. On je brinuo o ljudima koji su mu važni, pa je jako lepo što mu se to vratilo - ispričala je vidno potresena lepa glumica.

Podsetimo, Iva Štrljić se sinoć na svom Instagram nalogu oprostila od Ivana Bekjareva.

- Dragi moj profesore, hvala za sve. Zauvek će mi nedostajati naši razgovori, tvoja podrška, ključni savet u svakom teškom trenutku, to što si uvek umeo da budeš pre svega prijatelj i pre svega ČOVEK. Hvala što si verovao u svoju klasu, učio nas i bodrio. Ne postoji tako velika i snažna reč kojom mogu da opišem ovaj nedostatak. Zauvek tužna što više neću moći da popijem kafu sa tobom i zauvek srećna što si mi baš ti Beki, bio profesor i drug. Nisi nas napustio. Uvek ćeš biti tu - napisala je glumica na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)