GLUMICA NINA JANKOVIĆ OTKRILA POL BEBE: Čestitke pljušte, buduća majka presrećna

Novosti online

17. 11. 2020. u 17:48

GLUMICA Nina Janković i njen suprug Mateja Dičić otkrili su pol drugog deteta, te da čekaju devojčicu i odmah su usledile čestitke.

ГЛУМИЦА НИНА ЈАНКОВИЋ ОТКРИЛА ПОЛ БЕБЕ: Честитке пљуште, будућа мајка пресрећна

Foto Željko Knežević

Naime, Nina i nje suprug su obavestile pratioce na društvenoj mreži Instagram da će njihova porodica postati bogatija za jednu devojčicu.

"Čestitamo", "predivno", "baš lepe vesti", usledile su čestitke.

Inače, Nina je bila presrećna kada je saznala da je u drugom stanju.

- Kada joj je doktor rekao da je trudna, Nina je bila van sebe. Baš je srećna što je ponovo u drugom stanju, jer je oduvek želela da ima višečlanu porodicu. Kako je tek na početku trudnoće, ne želi da previše govori o tome, a obavestila je samo članove porodice i neke od prijatelja. Zasad pokušava da se fokusira samo na trudnoću, a moći će da igra samo one projekte koji nisu previše zahtevni. Ona se dobro oseća, ali svakako želi da se zašiti i zbog pandemije virusa korona - rekao je izvor upućen u celu priču.

Ova šarmantna glumica se 2014. godine zaklela na ljubav izabraniku Mateji Dičiću, a sina Vukašina donela na svet u aprilu 2018. godine. Često je govorila da uživa u materinstvu, koje ju je promenilo.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)