"ZBOG VAS ĆE NEKO UMRETI": Milica Milša oštra prema "nevernim Tomama" - Takvi šire zarazu! (FOTO)

Novosti online

17. 11. 2020. u 22:03

POLEMIKA o koroni ne jenjava na društvenim mrežama, a glumica Milica Milša koja je obolela od virusa rešila je da "nevernim tomama" i "teoretičarima zavere" zapuši usta.

ЗБОГ ВАС ЋЕ НЕКО УМРЕТИ: Милица Милша оштра према неверним Томама - Такви шире заразу! (ФОТО)

Foto: Instagram

Naime, jedna devojka je ispod Milicine fotografije na kojoj su ona i preminuli Ivan Bekjarev napisala da niko više u Srbiji ne veruje u koronu jer je izmišljotina aludirajući, po njenom mišljenju koje je podelila javno, na to da je naš glumac koji je preminuo juče u 74. godini već imao zdravstvene tegobe, a Milica Milša je imala spreman odgovor.

- Ivan, kao i mnogi drugi ljudi, umro je baš od korone! I da, zbog vas takvih koji nisu u stanju da shvate da je ovo opaka i podla smrtonosna bolest ljudi se razboljevaju i zaraza se širi i zbog vas takvih neko će se razboleti i nažalost umreti. Misliti da korona ne postoji isto je kao i misliti da je zemlja ravna ploča - poručila je Milica Milša.

Naša glumica je, imala blaži oblik bolesti, a njen suprug Žarko Jokanović završio je u bolnici.

Ona je ispričala da su glumci podložni koroni zbog vrste posla i kontakta koji je, pak, neizbežan.

- Nosila sam masku, naravno, stalno, ali mi glumci smo glineni golubovi. Mi u kadru i na sceni ne možemo da nosimo masku… Znam kako sam se zarazila, na poslu, naravno. Ali šta ću… Kolega koji mi je preneo je sada hvala Bogu dobro. I kolega od koga se on zarazio je takođe, zdrav. To je taj lanac koji je krenuo i nije nam bilo pomoći… Samo da svi ozdravimo pa ćemo sve lako - priča Milša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)