PRIVATNOST ISKLJUČILA JAVNOST: U Beogradu održano ročište po tužbi Slađane Milošević protiv Igora S.

M. Ć.

21. 11. 2020. u 18:58

U TREĆEM osnovnom sudu na Novom Beogradu je održano ročište po tužbi Slađane Milošević, protiv okrivljenog, njenog bivšeg partnera Igora S., koji se sumnjiči za fizički napad na pevačicu krajem marta ove godine.

ПРИВАТНОСТ ИСКЉУЧИЛА ЈАВНОСТ: У Београду одржано рочиште по тужби Слађане Милошевић против Игора С.

Slađana Milošević stiže u Treći osnovni sud / Foto ATA Images

Proces je potrajao skoro pet sati, do samog kraja radnog vremena suda.

- Sudija je doneo rešenje o isključenju javnosti - odmah je istakao, za "Novosti", advokat Miloševićeve Nikola Grbić. - To je po Slađaninom zahtevu, zbog neiznošenja ličnih i porodičnih prilika, tako da ne bismo mogli dalje da komentarišemo sam tok suđenja. Sledeće ročište zakazano je za 12. januar 2021.

Grbić je dodao, u skladu sa onim što sme da iznese u javnost:

- Okrivljeni je izneo svoje viđenje celokupne situacije, a Slađana Milošević svoje svedočenje. Posle toga, prihvaćen je dobar deo naših dokaznih predloga. Na sledećem suđenju će, najverovatnije, biti saslušani predloženi svedoci.

Slađana je, po završetku suđenja, za naš list rekla:

- Ja mogu da pričam samo ono što mi advokat dozvoli, a to je vrlo malo.

Stvari se, kako ona kaže, ne odvijaju prema njenim željama i očekivanjima.

- Ništa se ne dešava onako kako sam planirala i kako bih želela - otvoreno će Miloševićeva. - Ja želim da se ovaj sudski spor što pre okonča, i da nastavim sa svojim normalnim obavezama. To trenutno ne mogu, jer je ovaj spor zaista naporan. Bili smo u sudnici pet sati. Treba pripremiti materijale, treba učestvovati u sporu... Uz to ne ide jedan normalan, profesionalan život kakav mi umetnici vodimo. Ne možete da se koncentrišete na neke stvari koje su primerene vašoj profesiji.

Prethodno ročište u ovom sudskom postupku, zakazano za 24. septembar, pomereno je zbog nedolaska državnog tužioca koji je bio sprečen. Optuženi Igor S. je, odmah pošto je slučaj procurio u javnost, tvrdio da nije fizički napao Slađanu, da je sa njom imao povremene seksualne odnose i da su neke od povreda koje su joj konstatovane nastale upravo tokom seksa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista