SREĆNA NOVA SA SEKOM: Folkerka 31. decembra u "Bel ekspo centru" u Beogradu

V. N.

22. 11. 2020. u 07:13

MADA u Beogradu neće biti organizovanog dočeka Nove godine na otvorenom, kao ranijih godina ispred Narodne skupštine ili gradskim trgovima, situacija nije takva sa zatvorenim prostorima.

СРЕЋНА НОВА СА СЕКОМ: Фолкерка 31.  децембра у Бел експо центру у Београду

Foto Z. Jovanović

Tako se folkerka Seka Aleksić (39) pohvalila na društvenim mrežama da će za doček 2021. pevati u "Bel ekspo centru", gde je za najluđu noć nastupala i pre dve godine.

- Dragi moji, srećna sam što mogu da vas obavestim da ćemo se 31. decembra družiti na najluđem novogodišnjem dočeku u "Bel ekspo centru" - objavila je Seka. - Svi koji su pre dve godine bili sa mnom na ovom istom mestu, sećaju se kakvu atmosferu smo napravili i obećavam da će ove godine biti još bolje. Sala "Bel ekspo centra" je najveća u Beogradu, imamo mogućnost najbezbednijeg dočeka i distance između gostiju, prema preporukama za sprečavanje širenja virusa.

Inače, cena novogodišnjeg dočeka sa Sekom košta od 90 evra pa naviše, a ponuda je "ol inkluziv".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)