"KAD ME JEDNOM NE BUDE, ZAUVEK KAD SKLOPIM OČI": Bojan Zlatanović ovim stihovima kao da je predosećao smrt (VIDEO)

Novosti online

24. 11. 2020. u 13:31

BUBNjAR Bojan Zlatanović, član "Amadeus benda", preminuo je u 45. godini od posledica korona virusa, a na jednom od poslednjih snimaka vidi se kako je svojim glasom dirao pravo u srce sve koji su ga slušali.

КАД МЕ ЈЕДНОМ НЕ БУДЕ, ЗАУВЕК КАД СКЛОПИМ ОЧИ: Бојан Златановић овим стиховима као да је предосећао смрт (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Bojan je pre mesec dana podelio poslednji snimak na svom Instagram profilu, na kojem se čuje kako izvodi numeru pokojnog Ljubiše Stojanovića Luisa "Kad me jednom ne bude".

- Kad me jednom ne bude, zauvek kada sklopim oči, kada se sa ovog sveta kao sneg istopim. Da li ćeš se setiti da sam tebe voleo, od velike ljubavi razboleo. Kad me jednom ne bude, kada nebo postanem, da li ću u tebi kao ljubav da ostanem - glase stihovi ove numere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)