SALE TROPIKO POZITIVAN NA KORONU: Izolovan je od supruge i dece - teško podneo vest o smrti prijatelja Tokana

Novosti onlajn

26. 11. 2020. u 16:08

САЛЕ ТРОПИКО ПОЗИТИВАН НА КОРОНУ: Изолован је од супруге и деце - тешко поднео вест о смрти пријатеља Токана

Foto: Instagram

FRONTMEN grupe "Tropiko bend" Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko pozitivan je na korona virus.

Supruga i pevačica Jovana Pajić rekla je kako se Sale oseća nakon što je osetio prve simptome virusa.

- Dobro je, osim anosmije nema nikakve simptome. Odmara, pije terapiju i dobro se oseća. Ne zna kako se zarazio. Devojčice i ja nismo bile 5 dana tu, a tada se on i zarazio. Testirala sam se kada sam se vratila i s obzirom da su negativni rezultati odvojili smo se. Dostavljamo mu sve što je potrebno, čujemo se stalno putem video poziva i čekamo da prođe izolacija kako bismo se vratili kući - govori pevačica.

Danas je sahranjen čuveni bubnjar "Amadeus benda" Bojan Zlatanović Tokan, koji je bio veliki prijatelj porodice Cvetković. Jovana je otrila kako je Sale primio vest o smrti bliskog prijatelja. 

- Sale je jako je potresen, znali su se ceo život. Tokan je bio i naš komšija, živeo je u zgradi preko puta naše. To je velika tragedija, niko nije ni mogao da predpostavi da će ishod biti fatalan.

- "Tropiko" i "Amadeus bend" su prvenstveno prijatelji koji se znaju ceo život, druže, vole i poštuju decenijama. Ostali članovi "Tropika" su otišli da isprate Tokana, a Saša nažalost nije u mogućnosti zbog cele situacije - rekla je Jovana. 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)