"SVETI BES" NA DAR PUBLICI: Marko Šelić Marčelo objavio rimejk starog hita

V. N.

27. 11. 2020. u 10:08

JEDAN od najcenjenijih muzičara i pisaca sa ovih prostora, Marko Šelić Marčelo, častio je svoju vernu publiku novom verzijom pesme "Sveti bes", koju je izveo uz banjalučku "Rok simfoniju".

СВЕТИ БЕС НА ДАР ПУБЛИЦИ: Марко Шелић Марчело објавио римејк старог хита

Foto ATA Images

- Mada je "Sveti bes" mračna i teška stvar, oduvek je spadala u one publici najdraže - kaže Marčelo o novom izdanju numere koja kod poštovalaca njegove muzike uživa gotovo kultni status. - Ova pesma je samo najava niza projekata na kojima radim. Godina nam je svima izmakla iz ruku, umesto u studiju, proveli smo je u kućnoj radinosti i strepnji od loših vesti, dovijajući se kako da je pregrmimo, budući da je najveći deo naših aktivnosti i prihoda bio onemogućen. Sledeća godina zato mora biti velika i puna elana.

Osim novog albuma, biće tu i mini-album sa sedam pesama, za ljubitelje našeg starijeg zvuka, kao i muzika iz predstave "Bura".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)