MUZIČAR IZGUBIO BITKU SA KORONOM: Basista Mikica Zdravković preminuo u 46. godini

Novosti online

27. 11. 2020. u 12:53

MUZIČAR Mikica Zdravković (46) preminuo je rano jutros u Kragujevcu nakon višednevne borbe sa kovidom-19, objavio je Arsenal fest.

МУЗИЧАР ИЗГУБИО БИТКУ СА КОРОНОМ: Басиста Микица Здравковић преминуо у 46. години

Foto: Printskrin

Zdravković je bio basista bendova "Čovek bez sluha" i "Vesele osamdesete", dugo godina zaposlen u Domu omladine Kragujevac, muzički promoter i jedan od osnivača Arenal festa.

- Zadužio nas je sve neizmerno i svojom ljudskošću, kvalitetom koji danas toliko nedostaje, a čije je Mikica Zdravković bio oličenje. Čovek dobre i velike duše, izuzetno blag i duhovit, strpljiv i spreman da pomogne, Mikica je uvek bio najbolji kad je bilo najteže. Jedan od najboljih. Prijatelj, drug, brat - piše u objavi Arsenal festa.

Predstavnici festivala zaključuju da je Zdravković kao malo ko na ovim prostorima svojim delovanjem oplemenio i zadužio muzičku scenu Srbije i regiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (2)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina