DAJANA PEVA I GAJI RUŽE: Najavila povratak na estradu posle sedam godina

V.N.

05. 12. 2020. u 13:10

POSLEDNjA mis Jugoslavije, Slavica Tripunović Dajana, koja će uskoro proslaviti 46. rođendan, najavila je da se posle sedam godina vraća na muzičku scenu, i to sa novim hitom.

ДАЈАНА ПЕВА И ГАЈИ РУЖЕ: Најавила повратак на естраду после седам година

Foto ATA Images

Zbog novonastale situacije sa pandemijom korone, imala je više nego dovoljno vremena da izabere povratničku kompoziciju, koju ovih dana snima u studiju.

- Skoro da je gotova, ali još ne želim da otkrivam detalje - rekla je Dajana, koja je svojevremeno snimila nekoliko albuma i stigla da učestvuje u rijalitiju "Farma".

- Prošlo je sedam godina od moje poslednje pesme, ali, uz biznis sa cvećem, kojim se bavim, godine mi brzo prolaze. Trudim se da ne razmišljam o tome koliko se vreme promenilo, ali primećujem to po svom sinu Aleksi, koji sada ima 15 godina. U principu, po njemu delim vreme - na pre i posle njega.

Inače, Dajana proizvodi cveće, uglavnom ruže, poslednjih 17 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!