HTEO DA ODLOŽI SNIMANJE DOK NE SKINE STOMAK: Poslednje medijsko pojavljivanje DŽej je imao pre dve nedelje, u emisiji Vesne Dedić

V. N.

09. 12. 2020. u 11:42

DžEJ se poslednji put pojavio u medijima pre dve nedelje, kao gost u čuvenoj emisiji "Balkanskom ulicom", autorke i voditeljke Vesne Dedić. Tom prilikom je zapevao zajedno sa ćerkom Marijom.

ХТЕО ДА ОДЛОЖИ СНИМАЊЕ ДОК НЕ СКИНЕ СТОМАК: Последње медијско појављивање Џеј је имао пре две недеље, у емисији Весне Дедић

Foto Jutjub printskrin

- Obožavala sam ga od svoje dvadesete godine, kad smo se upoznali - iskreno će Vesna, za "Novosti". - . Uvek je imao izraženu, ne samo emotivnu već i socijalnu inteligenciju, pa je u intervjuima bio dosledan onome što on jeste. Imao je veliko obožavanje prema profilu te emisije.

Na početku, nažalost, poslednjeg druženja sa Džejom pred kamerama, Dedićeva je istakla da, kada pita goste koju pesmu naručuju u kafani, redovno pominju neku njegovu, a najčešće "Nedelju".

- Izborom pesama koje nam diraju dušu pokazujemo drugim ljudima svoju dušu - veli Dedićeva. - I pored nekih kritika, kao - čemu kafanske pesme, shvatila sam da sam potpuno u pravu kad mi je Momo Kapor rekao da su sve pesme koje Džej peva njegove autobiografske, i da najviše voli "Ugasila si me". Posle njega, i Siniša Kovačević, i drugi vrhunski intelektualci.

Upitana da istakne neki detalj koji gledaoci nisu videli prilikom poslednjeg gostovanja Džeja, voditeljka je uz osmeh rekla:

- Na početku emisije me je povukao u stranu i rekao mi: "Slušaj, bre, vidiš koliki mi je stomak. Mogli smo da odložimo ovo snimanje dok smršam. Samo malo, da budem zgodniji". Ja se smejem i kažem mu: "Hajde, niko neće to videti". Bilo mu je stalo i pred ovu emisiju kako izgleda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)