"UGROŽENI SMO, MUZIČARI NE RADE OD MARTA": Ana Bekuta progovorila o teškoj situaciji na estradi zbog korone

Novosti online

09. 12. 2020. u 17:12

PEVAČICA Ana Bekuta gostovala je u emisiji "Uranak" i tom prilikom pričala je o položaju njenih kolega koji su zbog epidemije virusa korona u teškoj situaciji.

УГРОЖЕНИ СМО, МУЗИЧАРИ НЕ РАДЕ ОД МАРТА: Ана Бекута проговорила о тешкој ситуацији на естради због короне

Foto: Printscreen/Jutjub/Premijera

 - Mislim da svakako ne treba da se peva kada ljudi umiru, to je jasno. Bila sam optimista i mislila sam da će u septembru sve da se vrati u normalu, ali nažalost to se nije desilo. Jako smo ugroženi, ugostitelji i mi najviše. Moji muzičari ne rade od marta.

- Ja ću nekako i da se snađem, imam nekih zaliha koje se doduše troše brzinom svetlosti, ali kako će se snaći oni? Moj klavijaturista rekao mi je da ga izdržava supruga. I ja živim mnogo skromnije, svi smo naučili da "razvlačimo" novac od prvog do prvog - rekla je Bekuta.

Na pitanje Jovane Joksimović kako odgovara onima koji su na pevače ljuti zbog sličnih izjava, jer "mnogo zarađuju", Bekuta je odgovorila:

- Znate, ja radim već 35 godina, ne radim od juče. Imam nešto sklonjeno, naravno, ali uostalom ja imam firmu i sva moja primanja su transparentna, pa svako može da vidi koliko ja to zarađujem. 

Ana je ispričala i kako provodi poslednje mesece i da li sprema nove pesme.

- Moram priznati da sam se ulenjila i da ne radim, malo sam na društvenim mrežama bila aktivna kako bih obradovala obožavatelje i ulepšala im dane. Više sam se posvetila porodici i više sam u kuhinji. Potpuno sam promenila način ishrane i to doživotno, jer sam shvatila da drugačije - ne može. Ne jedem meso uopšte, imala sam veliki problema sa varenjem zbog crvenog mesa, tako da je na mom meniju samo riba. Prvi put u životu kupila sam sokovnik pa svakog dana cedim sokove od voća i povrća. Šetam i treniram jogu, pogledam neku seriju. Imam mnogo energije i odlično se osećam - istakla je pevačica.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (8)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo