"TEŠKO JE ŽIVETI...": DŽejeva ćerka Marija podelila dirljivu poruku - počast pevaču biće odata na ovaj način

Novosti online

13. 12. 2020. u 17:13

UDRUŽENjE građana Kotež (UGK) odlučio da jedan veliki zid u centru tog naselja posveti Džeju Ramadanovskom.

ТЕШКО ЈЕ ЖИВЕТИ...: Џејева ћерка Марија поделила дирљиву поруку - почаст певачу биће одата на овај начин

Foto: A. Stanković

Kako se navodi, pored slike biće napisan i stih iz neke od njegovih pesama, a građani su u prethodnim danima birali stihove Džejevih najpoznatijih pesama, a veliku ulogu u ovoj akciji imala je i njegova ćerka Marija.

Upravo je ćerka našeg legendarnog pevača imala čast da izabere reči koje će stajati kraj slike njenog oca.

- Dragi sugrađani, obaveštavamo Vas da smo se čuli sa ćerkom Džeja Ramadanovskog, Marijom, koja se zahvalila u ime porodice na inicijativi UG za postavljanje plakata sa Džejevim likom i stihom iz njegove pesme. Zamolila nas je da stih bude iz pesme Teško je živeti, koja je bila njegova omiljena i koju su poslednju zajedno pevali: "Teško je živeti kad ti loše pođe, kad nemaš nikog da te teši da ti dođe..." - navode iz UGK.

- Hvala Vam što ste svi učestvovali u glasanju za izbor stiha, ali ovim činom, promenom stiha na plakatu, želimo da ispunimo želju njegove porodice i na taj način mu odamo počast -dodaju iz UGK.

Foto: Printskrin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!