TOM KRUZ PRETIO OTKAZIMA ZBOG NEPOŠTOVANJA EPIDEMIOLOŠKIH MERA: Isplivao snimak sa seta "Nemoguće misije"

J.Ž.S.

16. 12. 2020. u 09:17

AMERIČKI glumac i producent Tom Kruz na londonskom setu svog novog sedmog filma "Nemoguća misija" vikao i ekipi filma pretio otkazima zbog propusta u sigurnosnim antikovid protokolima.

ТОМ КРУЗ ПРЕТИО ОТКАЗИМА ЗБОГ НЕПОШТОВАЊА ЕПИДЕМИОЛОШКИХ МЕРА: Испливао снимак са сета Немогуће мисије

Foto EPA

U snimcima koji su se pojavili i na Tviteru poznati glumac je zamerao zbog propusta oko držanja distance i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tokom pandemije koronavirusa.

Prema tom snimku Kruz je, kako prenosi „San” ekipi filma rekao i kako telefonira sa svim studijima, osiguravajućim kućama, producentima i da ih svi gledaju uz poruku "Razumete li odgovornost koju imate? Jer ja ću se pozabaviti vašim razlogom. A ako ne možete biti razumni bićete otpušteni”.

Sedmi nastavak „Nemoguće misije”, jedan je od prvih filmova ove godine čije je snimanje zaustavljeno zbog koronavirusa u februaru u Veneciji u Italijii. Nastavljeno je u septembru opet u Italiji, pa u Norveškoj i Londonu, a Kruz je u julu apelovao i na norveškog premijera da delove filma snima u Norveškoj prema modifikovanim karanttinskim pravilima.

Taj film „Paramaunt pikčers” trebao bi biti objavljen u novembru 2021.,Kruz je i na pomenutom video snimku napomenuo da se Holivud oslanja na filmove poput „Nemoguće misije” kako bi se industrija održala i sada na visokom nivou.

Poslednji film iz ovog serijala je 2018. na svetskim blagajnama zaradilo više od 791 miliona američkih dolara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili