PALA ODLUKA: On će glumiti Arkana u novoj seriji

Novosti online

16. 12. 2020. u 19:26

ULOGU antiheroja Tigra, inspirisanu Željkom Ražnatovićem, koji će u prvoj epizodi serije ,,Klan" biti svirepo ubijen će tumačiti glumac Petar Benčina.

ПАЛА ОДЛУКА: Он ће глумити Аркана у новој серији

Foto: Arhiva

- Benčina igra mafijaša koji u prvoj epizodi sa ženom dolazi u jedan hotel u Beogradu. Dok njegova supruga razgleda garderobu u buticima, Tigra surovo likvidiraju. U toj sceni su mnogi prepoznali Cecu i Arkana, iako se njihovi likovi u seriji pojavljuju pod drugim imenima - otkriva izvor blizak producentima i dodaje da je reč o veoma intrigantnoj temi.

Foto: Printskrin

Izvor kaže da Arkanova smrt i dan-danas veoma zanima javnost, iako je od tada prošlo više od 20 godina.

- Do sada se nijedan film niti serija nisu bavili tim ubistvom, pa nam je bilo zanimljivo da napravimo rekonstrukciju čitavog događaja i ubacimo je u seriju - rečeno je.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)