BIRA SE NOVA PESMA: Potvrđeno da "Harikejn" ide na "Evrosong" 2021.

V. N.

17. 12. 2020. u 19:58

GRUPA "Harikejn" će, kako je potvrdio RTS, predstavljati Srbiju na "Evrosongu" od 18. do 22. maja u Roterdamu, a takmičarska pesma će biti naknadno odabrana.

БИРА СЕ НОВА ПЕСМА: Потврђено да Харикејн иде на Евросонг 2021.

Foto Dejan Milićević

Javni servis će u narednom periodu razmatrati kompozicije za uži izbor, a onda će, u specijalnoj emisiji na Prvom programu, publika glasovima izabrati pobedničku pesmu. Pravila ne dozvoljavaju prijavljivanje iste numere kao prošle godine, u našem slučaju "Asta la vista".

Inače, Holandija je pripremila četiri potencijalna scenarija za "Evrosong". Ako vakcina protiv korone postane dostupna svima, takmičenje će biti održano uz prisustvo svih zemalja učesnica i publike u areni. Drugi scenario podrazumeva kompletan šou, ali uz održavanje fizičke distance od metar i po, i smanjen broj ljudi koji učestvuju i prisustvuju događaju. U slučaju da neki predstavnici ne budu mogli da dođu u Holandiju zbog zabrane putovanja, oni bi nastupili u direktnom prenosu iz svoje zemlje. Poslednja opcija, usled nepovoljne epidemiološke situacije, predviđa da se "Evrosong" održi u Roterdamu, ali da svi učesnici pevaju iz svojih država.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba