SPORTISTI NA ZASLUŽENOM ODMORU: Miha uživa na Kubi, Rajković u Dubaiju

V. N.

29. 12. 2020. u 10:22

GOLMAN srpske fudbalske reprezentacije, a trenutno čuvar gola francuskog Remsa, Predrag Rajković (25), uživa sa porodicom, suprugom Anom i sinovima Reljom i Tadijom, na odmoru u Dubaiju.

СПОРТИСТИ НА ЗАСЛУЖЕНОМ ОДМОРУ: Миха ужива на Куби, Рајковић у Дубаију

Foto Instagram

U najvećem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata, prosečna temperatura u decembru je oko 27 stepeni Celzijusovih, te Rajkovići svaki trenutak koriste da uživaju sa naslednicima u kupanju u Persijskom zalivu ili hotelskom bazenu, kao i dremanju u mreži.

A uveče slede šetnja po gradu i večera u nekom od tamošnjih restorana. Inače, Ana je manekenka, a mlađeg sina Tadiju rodila je sredinom oktobra.

Sudeći po njenoj fotografiji u bikiniju, niko ne bi rekao da se pre dva meseca po drugi put ostvarila kao majka...

Foto Instagram

Nakon što je uspeo da pobedi leukemiju, a onda i virus korona, legendarni fudbaler Crvene zvezde, a sada trener Bolonje, Siniša Mihajlović (51), odlučio je da je vreme za odmor, te je sa suprugom Arijanom (47) otputovao na Kubu, gde će dočekati i Novu godinu.

Bivša manekenka i italijanska TV zvezda Arijana, fotografisala je Mihu sa visoko podignuta tri prsta na ruci i tompusom u ustima, podelivši je na društvenim mrežama uz komentar:

- Na Kubi smo. Sunce, mohito i tompus.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)