NEDOSTAJU MI PUTOVANJA I PEVANJE: Kraljica folk muzike Snežana Đurišić podseća da “dok mi planiramo, Bog se smeje”

M. Kutlača

03. 01. 2021. u 17:38

PEVAČICA narodne muzike čija karijera traje više od pola veka, Snežana Đurišić (61) će godinu za nama pamtiti po haosu koji se zove pandemija korone.

НЕДОСТАЈУ МИ ПУТОВАЊА И ПЕВАЊЕ: Краљица фолк музике Снежана Ђуришић подсећа да “док ми планирамо, Бог се смеје”

Foto ATA Images

Brine je što i dalje ne znamo mnogo o tom opakom mikroorganizmu. Kraljici folk muzike, kako je zovu, i članici žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", 2020. ostaće u sećanju i po odlasku kolege Džeja Ramadanovskog, koji je za nju bio veoma poseban čovek i pevač.

- Velika tuga, Džeja ću se sećati po svemu što je ostavio iza sebe - rekla je Snežana Đurišić za naš list. - Bio je pun duha, vedrine i pozitivne energije.

Snežana tvrdi da ne pripada ljudima koji planiraju, već se drži izreke "Dok mi planiramo, Bog se smeje". Ipak, pevačica koja je najluđu noć provela kod kuće, sa porodicom, ima novogodišnje želje.

- Jedva čekam da se epidemiološka situacija smiri, kako bih mogla da putujem. Mnogo mi nedostaje pevanje - kaže nam.

A čitaocima "Novosti" Đurišićeva je u 2021. poželela, pre svega, zdravlje:

- Svi smo shvatili koliko je zdravlje najvažnije. Zato prvo želim da budu zdravi, a onda srećni, zaljubljeni i da šire pozitivnu energiju. Sve drugo će ostvariti, ako se ove tri stavke spoje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

U ŠOKU SAM, NE DOLAZIM SEBI Dušica skrhana bolom zbog smrti voditeljke Pinka: Šta god da se desilo, ne verujem da je istina