MERLIN NAPLATIO ONLAJN KONCERT Pljušte kritike kolega: Van svake pameti, pokazao kakav je čovek!

Novosti online

04. 01. 2021. u 20:01

UPRKOS pandemji i zabrani okupljanja, pevači su putem onlajn platformi organizovali koncerte i na taj način uspeli da ulepšaju svojoj publici godinu za nama.

МЕРЛИН НАПЛАТИО ОНЛАЈН КОНЦЕРТ Пљуште критике колега: Ван сваке памети,  показао какав је човек!

Foto: Novosti

Za doček Nove godine mogli smo besplatn da slušamo Acu Lukasa, Sašu Matića, Nikolu Rokvića i Milicu Todorović, dok je Dino Merlin virtuelnu ulaznicu naplatio sedam evra, zbog čega je dobio mnogo kritika na društvenim mrežama.

A evo šta o ovom pevačevom gestu kažu njegove kolege:

- Mislim da je to što je u ovakvoj situaciji napravio koncert koji se plaća van svake pameti. Ljudi jedva sklapaju kraj s krajem, bore se da ne dobiju otkaz, a čovek naplaćuje koncert? Sve je rekao o sebi i kakav je čovek, svaki komentar je suvišan. Svako odgovara za svoje postupke - rekla je Zlata Petrović, dok je Sanja Maletić iznela suprotan stav:

- Svako radi šta hoće. To je njegovo legitimno pravo. On je kantautor koji mora da plaća svoje muzičare, a njih je jako mnogo na sceni, neće niko da radi za džabe. Mi muzičari u ovo pakleno vreme moramo da se dovijamo i smišljamo nove modele opstanka na sceni, tako da nemam pravo nikome da zamerim. Svakako, čast onima koji susvoj koncert poklonili publici.Tu prednjači Marija Šerifović, koja je jedina prihod sa svog koncerta poklonila u humanitarne svrhe. Ne bi bilo loše da se svi ugledamo na nju.

- Nisam obaveštena, ali ja svakako ne bih. Isto tako, ne osuđujem nikoga, a na kraju, svi to rade, samo se ne zna - rekla je Mina Kostić, dok je Željko Šašić bio zagonetan.

- Ne sumnjajte u Dina Merlina -  izjavio je Željko, dok je Zorica Marković prokomentarisala u svom stilu:

- Biću prosta, ali iskrena: zabole me ovaj prst što mi je izrastao kao šesti. E, taj prst je za sve one za koje me zabole, a ima ih mnogo. Jadno… Mislim za njega”.

Sa druge strane, Miroslav Ilić i Aca Lukas bili su škrti na rečima.

- Nisam obavešten, ne znam o čemu se radi, tako da ne mogu da komentarišem - rekao je Ilić, dok je Lukas bio još sažetiji, izjavivši samo da nema komentar.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)