DŽEJEVA MARIJA OBJAVILA DO SADA NEVIĐENU FOTOGRAFIJU: Ramadanovski kao pionir pevao ispred zastave Jugoslavije! (FOTO)

Novosti onlajn

04. 01. 2021. u 20:36

NAŠ legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra, a njegova smrt najviše je pogodila ćerke Anu i Mariju, koje još ne mogu da se pomire sa gubitkom.

ЏЕЈЕВА МАРИЈА ОБЈАВИЛА ДО САДА НЕВИЂЕНУ ФОТОГРАФИЈУ: Рамадановски као пионир певао испред заставе Југославије! (ФОТО)

Foto: Printskrin

Marija je sada na svom Instagram profilu objavila jednu fotografiju koja je dirunula mnoge.

Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj Džej peva i svira kao mladi pionir, dok se iza njega vidi velika zastava Jugoslavije.

Foto: Printscreen/Instagram

Legendarni pevač Džej Ramadanovski, je preminuo 6. decembra u 56. godini u svom stanu na Dorćolu. Njega je izdalo srce, kako su pokazali rezultati obdukcije.

Pevač Džej Ramadanovski sahanjen je na Novog groblju u Aleji zaslužnih građana prema muslimanskim običajima. Pevača su na večni počinak ispratile violine koje su pevale njegovu pesmu "Nedelja".

Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)