PRVA MRKONJIĆEVA FOTOGRAFIJA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Ana Bekuta objavila dirljiv status- Moja najveća želja je ostvarena (FOTO)

Novosti online

05. 01. 2021. u 18:25

MILUTIN Mrkonjić Mrka , dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute pušten je iz bolnice nakon što je pre nekoliko bio hospitalizovan zbog lakše upale pluća i visoke temperature.

ПРВА МРКОЊИЋЕВА ФОТОГРАФИЈА НАКОН ИЗЛАСКА ИЗ БОЛНИЦЕ: Ана Бекута објавила дирљив статус- Моја највећа жеља је остварена (ФОТО)

Foto: Tanjug/Dušan Mitić

Pevačica Ana Bekuta otkrila je za "Blic" da je se njen partner Milutin sada oseća dobro i praznike će zajedno dočekati kući.

- Srećna sam što je Milutin ponovo kod kuće. Dobro se oseća što je najbitnije, a lekari su konstatovali da je njegovo zdravlje dobro i da može da napusti bolnicu. Sada se nalazi kod kuće i raduje me što ćemo praznike dočekati zajedno u toplini porodičnog doma - rekla nam je Bekuta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Pevačica je objavila i prvu zajedničku fotografiju nje i Mrke, nakon njegovog dolaska kući i obratila se svima emotivnim rečima.

- Mili moji, hvala na porukama podrške i brizi za nas. Milutin je došao kući iz bolnice i odlično se oseća. Zajedno čekamo Badnjak i Božić te je moja jedina i najveća novogodišnja želja upravo ispunjena. Svima vama želim ovakav susret i sreću koju večeras osećam. Jer, kako ono pesma kaže; “Šta sam to imao od života? Nečiju kosu, nečiju ruku, jedno srce ustreptalo. I dva tri osmeha tiha i prosta. Sve je to ponekad tako malo. Sve je to, videćeš, sasvim dosta.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)