"KO STE VI DA MI PAMETUJETE": Darko Lazić oštro odgovorio na napade nakon smrti oca - "Božić neće biti isti bez njega"

Novosti online

06. 01. 2021. u 10:09

PEVAČ Darko Lazić ove godine prvi put će dočekati Božić bez oca Milana, koji je preminuo pre mesec dana.

КО СТЕ ВИ ДА МИ ПАМЕТУЈЕТЕ: Дарко Лазић оштро одговорио на нападе након смрти оца - Божић неће бити исти без њега

Foto: Printskrin

Darko priznaje da mu je veoma teško zbog toga, jer je otac bio stub porodice.

- Teško mi pada što praznike provodim bez oca, ali šta da se radi, život ide dalje. Neće biti isto bez njega za Božić, on je bio glava kuće, svi smo porodično slavili… Ove godine obeležićemo Božić bez muzike, ispoštovaćemo sve običaje, kao i do sada - rekao je pevač.

Lazić se nakon smrti oca potrudio da se što pre vrati uobičajenom načinu života. Igra se sa sinom Aleksejem, druži se s prijateljima, snima emisije, a čak se latio i mikrofona. Neki su mu to zamerili, a on za njih ima oštar odgovor.

- Nije mi lako, ali moram da budem jak, najjači zbog drugih. Ako ja padnem, svi smo pali. Pokušavam da se izdignem iz ove situacije, da bude kao što je nekad bilo, zato se i smejem i družim. Vidim da me po društvenim mrežama pljuju, pitaju se zašto kačim fotografije gde se smejem, a imao sam smrtni slučaj. Ko ste vi da mi pametujete? Ja žalim, ne žalite vi. Ja najbolje znam kako mi je! Estradna sam ličnost, moram zbog posla da se smejem i da pevam. Kad sam sam meni je teško, ali ja to pred drugima ne pokazujem - objasnio je Darko.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)