POZNATE LIČNOSTI NA PONOĆNOJ LITURGIJI: Pogledajte fotografije iz Hrama Svetog Save, među vernicima i ljudi iz javnog života

V.N.

08. 01. 2021. u 06:55

TAČNO u ponoć počela je Božićna liturgija u hramovima širom zemlje, a ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save u Beogradu služio je episkop remezijanski Stefan, uz sasluženje sveštenstva Hrama.

ПОЗНАТЕ ЛИЧНОСТИ НА ПОНОЋНОЈ ЛИТУРГИЈИ: Погледајте фотографије из Храма Светог Саве, међу верницима и људи из јавног живота

Foto ATA Images

Božićna liturgija okuplja vernike koji dočekuju najradosniji hrišćanski praznik, a među brojnim hrišćanima koji su nakon liturgije primili sveto pričešće bile su i mnoge poznate ličnosti.

Viki Miljković i Taške, Foto ATA Images

Kristina i Sergej Ćetković, Foto ATA Images

 

Nikola Selaković, Foto ATA Images

Boban Rajović sa sinom, Foto ATA Images

Damir Handanović, Foto ATA Images

Pevačica Ceca Ražnatović, koja svake godine prisustvuje liturgiji i pričesti se, došla je u pratnji članova porodice, sestre Lidije, zeta i sestrića. Bila je tu i njena kuma Viki Miljković, sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, pa Boban Rajović sa sinom, Sergej Ćetković sa suprugom Kristinom, Damir Handanović i ministar inostranih poslova Nikola Selaković...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)