PORODILA SE HUREM: Na svet donela devojčicu i uputila joj emotivne reči (FOTO)

Novosti online

09. 01. 2021. u 15:50

TURSKA glumica Merjem Uzerli (37) koja se prosavila ulgom sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" juče, 8. januara, porodila se i na svet je donela svoje drugo dete.

ПОРОДИЛА СЕ ХУРЕМ: На свет донела девојчицу и упутила јој емотивне речи (ФОТО)

Foto: EPA

Glumica je srećne vesti podelila na "Instagramu" gde je objavila i fotografiju na kojoj pozira sa tek rođenom bebom u naručju, a emotivan prizor je raznežio sve.

Merjem je dobila ćerku, a na fotografiji iz porodilišta vidi se da devojčica već ima kosicu. Glumica je istakla da je presrećna, a otkrila je i koje ime je dobila njena naslednica.

- Juče, 8. januar, Moja draga Lili Koi... Lara, tata i ja smo srećni što smo te dočekali u našoj porodici. Blagosloveni smo i srećni što si nam se pridružila - napisala je lepa Merjem, a u komentarima nizale su se čestitke.

Foto: Instagram

Glumica sa tek rođenom ćerkicom

Podsetimo, Merjem ima ćerku Laru, koju je dobila sa bivšim partnerom, brokerom Kanom Atešom. Kada je saznala da je u drugom stanju Kan ju je ostavio nakon čega je ona doživela nervni slom i pokušala da se ubije tako što je skočila s balkona nakon čega je završila na psihijatriji u Berlinu.

Lepa Hurem se tada potpuno povukla iz javnog života, a zatim se oporavila, vratila glumi i posvetila svojoj naslednici. Ona godinama unazad živi sa ćerkom u Berlinu ia neretko stiče da je jako bliska i povezana s ćerkom i naziva je "ljubavlju svog života".

Sada je srećna u ljubavi i sa partnerom dobila je svoje drugo, a njihovo prvo zajedničko dete, ranije je pričala da je zaljubljena, ali nije želela da otkrije javnosti ko je njen partner.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri