BIRA SE NAJBOLJI SPOT: Do 15. januara traje regionalni konkurs za video-klipove

V.N.

10. 01. 2021. u 09:47

FESTIVAL Adria Muzzik Video Awards 2020 će, ovoga puta u onlajn varijanti, predstaviti produkciju muzičkih spotova i kratkih filmova iz zemalja bivše Jugoslavije i Bugarske, nastalih u periodu od 1. januara 2018. do 31. decembra 2020.

БИРА СЕ НАЈБОЉИ СПОТ: До 15. јануара траје регионални конкурс за видео-клипове

Foto Jutjub printskrin

Radovi mogu da se prijave do 15. januara na adriavideoawards2020@gmail.com. Selekcioni žiri će objaviti liste nominovanih spotova 15. februara, a gledaoci će moći da glasaju za najbolje u 14 kategorija do 28. februara, na stranici Muzzik.tv. Najbolji spotovi će biti proglašeni na ceremoniji 17. i 18. aprila. Pravo prijavljivanja imaju produkcije, samostalni autori, muzičke grupe, izdavači i televizije.

Nagrade u kategorijama najbolji spot, video novog izvođača, kao i žanrovski u kategorijama rok, pop, hip-hop, elektro-dens, indi i fjužn biće dodeljene direktno izvođačima, a u kategorijama najbolja režija i art direkcija, kamera, montaža i postprodukcija, koreografija i art direkcija se dodeljuju autorima spotova. Prijavni mejl treba da sadrži naziv i kontakt izvođača, link videa, godinu izdanja i ime izdavača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)