ON JE BIVŠI DEČKO MARIJE ŠERIFOVIĆ: Romansa trajala šest meseci, a evo kako je došlo do raskida (FOTO/VIDEO)

Novosti online

10. 01. 2021. u 20:24

NEDUGO nakon što je Marija Šerifović branila boje naše zastave na Evroviziji i odnela pobedu pesmom "Molitva", prvi put je javnosti prikazala svog tadašnjeg dečka, crnogorskog pevača i glumca Slavka Kalezića.

ОН ЈЕ БИВШИ ДЕЧКО МАРИЈЕ ШЕРИФОВИЋ: Романса трајала шест месеци, а ево како је дошло до раскида (ФОТО/ВИДЕО)

Slavko Kalezić/Arhiva

Slavko i Marija su šest meseci bili u vezi, a kako je njihova veza bila javna, emocije nikada nisu skrivali.

Internetom su čak kružile i njihove zajedničke fotografije na kojima se grle i ljube.

Nakon pola godine usledio je rastanak o kojem je Marija javno govorila i istakla da im nije išlo.

- Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala - rekla je tada pevačica.

Nakon raskida Slavko je nastavio da gradi svoju karijeru, te je 2017. godine predstavljao Crnu Goru na Evroviziji, a mnogi su pričali da ga je veza sa Marijom proslavila ili mu bar pomogla da se "progura".

- Posle njene pobede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju - rekao je on prilikom gostovanja u emisiji "Amidži šou".

Poznato je i da je Slavko učestvovao u engleskoj emisiji za talente "X fakotor", gde je bio oduševljen pevačicom Nikol Šercinger.

U pomenutom takmičenju je u toku jednog nastupa imao peh kada mu je usred nastupa otpala kika po kojoj je bio prepoznatljiv.

Kada je branio zastave Crne Gore, imali smo prilike da ga vidimo sa čuvenom dugačkom kikom na glavi i kostimu koji se sastojao iz dva dela, suknje i providne majice. Ubrzo nakon toga usledio je totalno drugačiji kostim - Kalezić je bio obučen u providni kombinezon.

Slavko je nastavio da eksperimentiše sa svojim izgledom, te i odsekao kosu, piše Mondo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)