MILUTIN JE DRUGAČIJE VASPITAN: Ana Bekuta priznala šta bivši komunista Mrka radi samo zbog nje

Novosti onlajn

10. 01. 2021. u 22:03

ANA Bekuta je otkrila zanimljiv podatak o njoj i njenom dugogodišnjem partneru Milutinu Mrkonjiću.

МИЛУТИН ЈЕ ДРУГАЧИЈЕ ВАСПИТАН: Ана Бекута признала шта бивши комуниста Мрка ради само због ње

Foto: Tanjug/Dušan Mitić

Pevačica je priznala kako se kod nje slave praznici, ali i da ih njen partner ranije nije proslavljao.

 Milutin je drugačije vaspitan. On nije obeležavao nijedan praznik kao dete, ali zbog mene slavi Božić - ispričala je pevačica, pa dodala:

- Cenim njegovu doslednost, a on poštuje to što sam ja vernik. Vidi koliko se trudim oko običaja i trpeze, pa uvek sedne za sto da nazdravi. Svake godine očitamo Očenaš, pa Sveti Duh okupa i njega. Milutinova sestra mi je otkrila čak i da je on kršten, bez obzira na to što je komunista.

- Pokojna baka je na mene prenela običaj da ne čistimo sto nakon večere za Badnje veče, kako bi naši preci osetili čari jer je taj praznik posvećen njima. I stvarno ujutru možete videti kako su kašike i viljuške ujutru nekako išarane. Takođe, ispod stola stavljamo slamu koja tu stoji do slave Sveti Stefan, koja je 9. januara - dodala je Ana.

- Božić me podseća na detinjstvo, bezbrižnost, slobodu... Odrasla sam u patrijarhalnoj porodici u kojoj je baka Miljana naučila sestre i mene običajima jer su mama i tata radili. Vodila nas je u crkvu, a mi smo se najviše radovale paketićima sa čokoladama i bombonama koje smo dobijale tamo. Naši roditelji nisu imali novca da nam kupuju slatkiše, pa smo jedva čekale Božić - govorila je Bekuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju