ANASTASIJA PODRŽALA VEZU CECE I BOGDANA: Ražnatovićeva potezom na Instagramu iskazala stav o novom dečku svoje majke (FOTO)

Novosti onlajn

14. 01. 2021. u 14:04

SVETLANA Ceca Ražnatović uslikana je sa novim dečkom, Bogdanom Srejovićem, koji je osam godina mlađi od nje, ali, kako mediji prenose, već su nekoliko meseci u vezi, daleko od javnosti.

АНАСТАСИЈА ПОДРЖАЛА ВЕЗУ ЦЕЦЕ И БОГДАНА: Ражнатовићева потезом на Инстаграму исказала став о новом дечку своје мајке (ФОТО)

Foto: Instagram

Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.  

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkoj prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužim krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svedoče i paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.  

Na njegovom Instagram profilu, postoji detalj, a to je da ga prati i Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović, što bi značilo da je Bogdan "prihvaćen" kod naslednika Ražnatovićeve:

Foto: Printscreen/Instagram

Inače, Bogdan je već dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspešan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a ćerkica Iskra mu je centar sveta, te na njegovom Instagram profilu možemo videti veliki broj zajedničkih fotografija.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)