ARKANA VELJKU NE MOŽE NIKO DA ZAMENI? Oglasio se Cecin sin nakon vesti o njenom dečku, objavio očevu fotografiju

Novosti online

14. 01. 2021. u 19:30

FOLK pevačica Ceca Ražnatović i beogradski menadžer Bogdan Srejović nedavno su započeli emotivnu vezu koju više ne kriju od javnosti.

АРКАНА ВЕЉКУ НЕ МОЖЕ НИКО ДА ЗАМЕНИ? Огласио се Цецин син након вести o њеном дечку, објавио очеву фотографију

Foto: Instagram

Od kada se saznalo da pevačica ima dečka, sve zanima kako su ovu ljubav prihvatili Anastasija i Veljko.

Anastasija prati Bogdana na Instagramu što može da se protumači kao da je ćerka odobrila majčinu vezu. Sada se oglasio Veljko prvi put na Instagramu nakon što se ova vest pojavila u javnosti.

On je objavio fotografiju svog oca, Željka Ražnatovića i stavio sliku krune.

Foto: Instagram

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena