ODRŽAN POMEN DŽEJU: Na grobu muzičke legende posle 40 dana prizor koji tera suze na oči

M. Ć.

14. 01. 2021. u 18:33

NA Novom groblju u Beogradu, danas je održan četrdesetodnevni pomen dorćolskoj folk čigri Džeju Ramadanovskom, koji je, usled dugogodišnjih srčanih problema, preminuo 6. decembra u 57. godini, a sahranjen pet dana kasnije, u Aleji zaslužnih građana.

ОДРЖАН ПОМЕН ЏЕЈУ: На гробу музичке легенде после 40 дана призор који тера сузе на очи

Foto: Novostionline

Uz večnu kuću popularnog pevača, koji je iza sebe ostavio pregršt hitova, okupili su se njegovi najmiliji - članovi uže porodice, menadžerka Andrijana Tomanić sa kojom je Ramadanovski živeo poslednjih godina, kao i bivša supruga Nada. Došle su i ćerke slavnog folkera, Marija i Ana, koja se pojavila sa suprugom Adilom i njihovim sedmogodišnjim sinom Adrijanom, starijim unukom Džeja. Adil godinama unazad nije razgovarao sa Džejom, a njegovo ime nije bilo navedeno na umrlici, među ožalošćenima.

Na pomenu legendarnom pevaču bio je i njegov blizak prijatelj i kum Zoran Jagodić Rule, kao i pevač Stevan Anđelković, košarkaška legenda Zoran Moka Slavnić, suprug Anice Dobre Miodrag Mića Sovtić, koji je finansirao Džejovu sahranu... Oni su sa svećama u rukama nemo posmatrali nadgrobnu ploču, a tužni izrazi lica jasno su pokazivali da im je još teško da prihvate da njihovog voljenog Džeja više nema.

Na grobu Ramadanovskog ljudi koji su dolazili ostavljali su cveće, sveće, a ono što je posebno privuklo pažnju i rastužilo su cigarete koje je pevač najviše voleo i poznato je da je bio strastveni pušač.

Na groblju je bilo i nekoliko imama, koji su obavili tradicionalni muslimanski obred na 40 dana od smrti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)