CECA SLUČAJNO UPOZNALA MAJKU SVOG DEČKA: Bogdanovi roditelji oduševljeni - evo kako se dogodio "susret"

Novosti onlajn

16. 01. 2021. u 15:41

NAJVEĆA balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović upoznala je navodno i majku svog devet godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića.

ЦЕЦА СЛУЧАЈНО УПОЗНАЛА МАЈКУ СВОГ ДЕЧКА: Богданови родитељи одушевљени - ево како се догодио сусрет

Foto Privatna arhiva

Ceca je navodno već upoznala i Bogdanovu majku Miru, ali ne na uobičajan način, jer Srejovićeva majka nije trenutno u Beogradu.

- Bogdanovi roditelji su zaista divni ljudi. Njegov otac Miloš je bivši atletičar, a mama se bavi privatnim biznisom. Oni se nikada nisu mešali u Bogdanove odluke, već su ga uvek podržavali u svemu. Tek nedavno im je rekao da je u vezi sa Cecom, a njih dvoje nisu imali šta da mu zamere. Milošu, njegovom ocu, je sve bilo jasno kada je ugledao sina i primetio koliko je srećan, a to mu je jedino u životu važno", rekao je navodno izvor i dodao:

- Nakon što je saopštio ocu da je u vezi sa Cecom, rešio je i da na neformalan način upozna majku sa svojom izabranicom. Baš u trenutku kada je bio sa Ražnatovićevom na ručku, stigao je video-poziv iz Londona. Bogdan je dugo razgovarao sa njom, a onda je u jednom trenutku okrenuo kameru ka Ceci, koja je pozdravila svekrvu. Mira je bila oduševljena i nije krila sreću zbog toga što je njen sin sa jednom tako lepom, uspešnom i pametnom ženom.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili