OSEĆAM SE ZGROŽENO, TUŽNO I RAZOČARANO: Nakon Milenine teške ispovesti oglasio se njen kolega Miodrag Radonjić - i on je pohađao Mikinu školu

Novosti onlajn

17. 01. 2021. u 17:08

MEĐU velikim brojem javnih ličnosti koje su se oglasile nakon jezive ispovesti glumice Milene Radulović i pružile joj podršku, nalazi se i glumac Miodrag Radonjić, sa kojim je Milena delila set na snimanju filma "Balkanska međa".

ОСЕЋАМ СЕ ЗГРОЖЕНО, ТУЖНО И РАЗОЧАРАНО: Након Миленине тешке исповести огласио се њен колега Миодраг Радоњић - и он је похађао Микину школу

Foto: Printscreen/Jutjub/ Red TV

Radonjić je i sam pohađao školu osumnjičenog Mike Aleksića. Kako kaže, nije mogao ni da nasluti da se u kancelariji pored studija glume odvijaju tako jezive stvari.

- Ovo je pre svega veliki šok za sve nas koji smo išli u dramski studio kod Mike i koji smo bili upućeni u njegov rad. Velika hrabrost je očigledno bila potrebna da Milena o tome progovori. Ja sam u dramskom studiu bio od 15. do 18. godine, i moram priznati da nisam mogao ni da naslutim da se u kancelariji pored studija dešavaju takve grozote. Nijedan znak nije na tako nešto upućivao. Žao mi je što je četrdesetogodišnji pedagoški rad diskreditovan ovom psihopatskom mračnom pozadinom. Osećam se zgroženo, tužno i razočarano. Dajem snažnu podršku Mileni, kao i svim ostalim devojkama koje su imale slična iskustva - napisao je Radonjić na svom Instagram frofilu.

Foto: Printscreen/Jutjub/ Red TV

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije