MIKA ALEKSIĆ SNIMIO I REŽIRAO SVADBU ARKANA I CECE: Napravio je 30 sati materijala sa 5 kamera - evo i kako se upoznao sa Željkom

Novosti onlajn

17. 01. 2021. u 18:54

GLUMICA Milena Radulović je prijavila Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao, a mnoge kolege su pružile podršku njoj i ostalim devojkama.

МИКА АЛЕКСИЋ СНИМИО И РЕЖИРАО СВАДБУ АРКАНА И ЦЕЦЕ: Направио је 30 сати материјала са 5 камера - ево и како се упознао са Жељком

Foto: Arhiva VN

Anastasija Ražnatović je istakla da je kao mala jedno vreme pohađala školu glume kod njega, a malo ko zna da je baš Mika Aleksić snimio "svadbu veka" - Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana.

Upoznali su se tog 11. oktobra 1993. godine na proslavi dana Srpske dobrovoljačke garde u Erdutu. Komandantu je za oko zapala stasita crnka za kojom je i onda ludovala muška polovina Jugoslavije.

Foto: Printscreen/Jutjub

Miroslav Mika Aleksić

Nikad, naime, jedno venčanje u Srba nije izazvalo toliko interesovanje kao što je to bilo slučaj sa, kako su je mnogi prozvali, "svadbom veka".

Tog 19. februara 1995. godine sudbonosno "da" rekli su najsjajnija folk zvezda jugoslovenske estrade Svetlana-Ceca Veličković i Željko Ražnatović Arkan.

Snimanje svadbe organizovao je režiser Miroslav Aleksić, svojevremeno nagrađivani režiser državne televizije koji se nekoliko godina ranije upoznao s Arkanom kada je komandanta Srpske dobrovoljačke garde ovekovečio u Tenji. Aleksić je ceo tok svadbe snimao s pet pokretnih kamera. Ukupno je snimljeno oko 30 sati materijala od koga je kasnije sačinjena kaseta u trajanju od 90 minuta.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili