ZNALA SAM KAKO SE OBRAĆAO GLUMICAMA: Anja Mit progovorila o školi Mike Aleksića

Novosti online

18. 01. 2021. u 09:29

ЗНАЛА САМ КАКО СЕ ОБРАЋАО ГЛУМИЦАМА: Ања Мит проговорила о школи Мике Алексића

Foto: Printscreen

SRBIJU je zaprepastila vest da je glumica Milena Radulović prijavila poznatog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, a na ovu temu u progovorila je i glumica Anja Mit.

- Dok sam vas slušala ježim se, nikad se nisam osećala ovako za bilo koje uključenje. Jako me je sve ovo potreslo, Milena je toliko divna devojka, darovita glumica, dajem joj svu moju podršku, hvala i svim kolegama, nadam se da će iz ovoga izaći jača - rekla je Anja i nastavlja:

- Ja hvala Bogu nisam imala takve ponude i mogu da se zahvalim Bogu što se ništa neprijatno i loše nije dogodilo, a radila sam dosta. Nisam čula ni od mog okruženja. Mogla sam da načujem neke priče, ali ništa konkretno nisam čula. To znam kako se Mika obraćao glumicama. Išla sam u studio glume gde su dolazila deca od njega, oni su pričali da ih vređa i omalovažava. Nisam htela da idem kod njega, iako su govorili da iz njegove škole izađu najbolji glumci. Sve se to zna. LJudi koji nisu mogli to da podnesu su odlazili u druge studije, ali ne mogu da verujem da to traje godinama, nikada mi se to nije svidelo ni kao devojčici, iako su me mnogi savetovali da idem u njegov studio i najbolje uči. Ali ja dajem potpunu podršku Mileni, ovo je toliko strašno, nemam komentar - dodaje ona.

Anja je otkrila šta je čula o školi Mike Aleksića.

- To je ozbiljna manipulacija, u tim godinama da vas neko omalovažava, nemate dovoljno samopouzdanja, meni se taj pristup ne dopada. Savet svim devojčicama i dečacima je da vode računa i roditelji da gledaju kod koga im idu deca, greška je u roditeljima, da se komunicira, da deca budu otvorena, da ih ne zatvaraju. Profesora ne znam, hvala Bogu, ali sam čula priče da ih vređa i omalovažava, čula sam da ih poliva kofama vode da speru glupost - rekla je Anja.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)