JOVANU JOKSIMOVIĆ RODITELJI ŽELELI DA UPIŠU U ŠKOLU ALEKSIĆA: Kada su završili razgovor sa njim rekli su samo - "Ne pada nam napamet!"

Novosti onlajn

18. 01. 2021. u 20:37

VODITELjKA Jovana Joksimović (39) istakla je jutros da joj je majka tokom prethodnog dana u razgovoru rekla da su ona i Jovanin otac planirali da je upišu u školu Miroslava Mike Aleksića (68).

ЈОВАНУ ЈОКСИМОВИЋ РОДИТЕЉИ ЖЕЛЕЛИ ДА УПИШУ У ШКОЛУ АЛЕКСИЋА: Када су завршили разговор са њим рекли су само - Не пада нам напамет!

Foto: Instagram

Kako je istakla, majka joj je rekla da im "nije palo na pamet" da to učine, nakon razgovora koji su imali sa Aleksićem.

- Ja sam juče, recimo, pričala sa mojom majkom i meni mama kaže "Pa mi smo išli na razgovor, ja i tvoj otac. Nije nam palo na pamet da te upišemo kada je rekao da nema kontakta uopšte sa njim i da mi ne treba njega nikad da pitamo kako je tebi u školi, da se to nas ne tiče - rekla je Jovana pred kamerama ovog jutra.

- Za moje roditelje je, recimo, to bila tema svih tema - kako ja da dam malo dete u ruke nekome i da ne znam šta taj neko sa njim radi. Roditelji su na to pristajali - dodala je voditeljka.

Podsetimo, poznata mlada srpska glumica Milena Radulović tvrdi da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina, a iznela je tvrdnje i da nije bila jedina žrtva, te da se silovanje ponavljalo.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)