CECA U ŠOKU ZBOG OPTUŽBI PROTIV ALEKSIĆA: Da sam znala, prijavila bih ga odmah!

Novosti online

18. 01. 2021. u 22:28

U SUBOTU uveče u domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest da su poznatog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića poznata glumica Milena Radulović i još pet maloletnica prijavile za silovanje u njegovoj školi.

ЦЕЦА У ШОКУ ЗБОГ ОПТУЖБИ ПРОТИВ АЛЕКСИЋА: Да сам знала, пријавила бих га одмах!

Foto: Printskrin

Aleksić je uhapšen, a danas je saslušan, nakon čega mu je određen pritvor. Mnoge poznate ličnosti u međuvremenu su javno istupile i iznele svoja iskustva i stavove o sada već naširoko ozloglašenom učitelju glume, koji je optužen za brojna silovanja i zlostavljanja.

Tokom jučerašnjeg dana oglasila se Anastasija Ražnatović, koja je istakla da je i ona pohađala njegovu školu glume, kao i da je užasnuta svim onim što je sada isplivalo o Aleksiću. Sada se oglasila i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je u šoku zbog svega.

- Slala sam ćerku kod njega! Nisam imala pojma šta on radi, da sam znala, odmah bih ga prijavila, iako je bio prijatelj sa Arkanom - rekla je Ceca za Pink.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)