NAKON što je istaknuta glumice Milena Radulović (25), prošle nedelje, javno istupila i otkrila da ju je čuveni nastavnika glume Miroslav Mika Aleksić (68) seksualno zlostavljao i uznemiravao, juče je isto učinila i glumica Iva Ilinčić (24).

Ja sam

19.01.2021. 15:09

Сад, због једног серијског силоватеља и педофила, обавезно све расположиве снаге да се обруше на патријархат.

Miki

19.01.2021. 18:38

Nije bitna sprega između njegove škole za prijem na fakultet i prijema na fakultet koji je vršila njegova žena? Pa to je savršena zamka za tu jadnu decu u kojoj su bila apsolutno bespomoćna i predata u ruke tih ljudi.

Deki

19.01.2021. 19:17

Nije stvar kulta kao kulta, ... postoje dobri kultovi...nego da li su metode ispravne, zdrave, zdravorazumske, ... da li postoji sloboda...

Sasa

21.01.2021. 07:55

Samo su roditelji krivi.Trka za popularnoscu i pretizom.Tu nema dece radnika. Apsolutna odgovornost roditelja koji su pali na ispitu roditeljstva.Dovoljno je pogledati film "Patuljci sa naslovnih strana" i sve je jasno kako funkcionise sistem filmske industrije. Mnogi roditelji svesno zrtvuju svoju decu zarad svojih neostvarenih snova katkada i nepitajuci decu sta zele.Jadno i zalosno.Podrska deci koja su ustala protiv ovakvih olosa koje treba ukloniti.Ali je jadno sto smo zene koje su prijavljivali politicare silovatelje optuzivali i ignorisali.Uvek je bilo dvostrukih arsina i izgleda da je to boljka ovog drustva.