"NAJTEŽE BORBE NAJJAČI VODE": Milena Radulović podelila sliku sa Ivom Ilinčić i poslala jaku poruku (FOTO)

Novosti online

19. 01. 2021. u 15:39

GLUMICA Milena Radulović, koja je policiji za zlostavljanje prijavila nastavnika glume Miroslava Miku Aleksića (68), oglasila se na društvenoj mreži Instagram i podelila fotografiju sa koleginicom Ivom Ilinčić.

НАЈТЕЖЕ БОРБЕ НАЈЈАЧИ ВОДЕ: Милена Радуловић поделила слику са Ивом Илинчић и послала јаку поруку (ФОТО)

Foto: Printskrin

- Ljubav rađa heroje!! Najteže borbe najjači vode - napisala je Milena Radulović.

Podsetimo, Iva Ilinčić je Aleksića prijavila za seksualno zlostavljanje i navela da se to dogodilo kada je imala samo 17 godina. Usledio je period pauze do 18. godine, a onda se nastavilo.

- Nisam silovana, srećom nemam takvo iskustvo, ali jesam kontinuirano seksualno uznemiravana. Šest godina sam ćutala, negirala, nikom nisam govorila, bukvalno nikom. Bilo mi je jasno da je loše. Kada se dogodilo prvi put, rekla sam sebi: ”Mika mi je kao otac, nemoguće da se ovo dešava i ne dešava se. A ako se dešava, onda on mene čeliči, hoće da me spremi za surovi svet reditelja, producenata”. Pravdala sam to, odbijala da prihvatim. Ignorisala sam. A onda sam priznala sebi, što je bio ogroman korak - rekla je Iva Ilinčić.

Milena, Iva, ali i devojke koje tvrde da ih je Aleksić uznemiravao, a žele da ostanu anonimne, svakodnevno dobijaju veliki broj poruka podrške od mnogobrojnih kolega i sugrađana.

Podsetimo, Aleksić je osumnjičen za osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih koje je počinio nad šest devojaka.

On je juče saslušan pred Višim javnim tužilaštvom nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

On se tereti, u periodu od 2008. do 2020. godine, za izvršenje osam krivičnih dela Silovanja iz člana 178 Krivičnog zakona i sedam krivičnih dela Nedozvoljene polne radnje iz na štetu šest oštećenih, od kojih je jedna maloletna, prema ostalim  ostećenima su radnje izvršenja preduzete i dok su bile maloletne i nakon punoletstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije