"KO DIRNE NAŠE SESTRE, DIRNUO JE SVE NAS": Nikola Đuričko podržao Milenu Radulović i Ivu Ilinčić

Novosti online

19. 01. 2021. u 18:10

NAKON što su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić u bolnim ispovestima progovorile o silovanju i zlostavljanju koje su doživele od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, veliki broj kolega ih je podržao, a među njima je i Nikola Đuričko.

КО ДИРНЕ НАШЕ СЕСТРЕ, ДИРНУО ЈЕ СВЕ НАС: Никола Ђуричко подржао Милену Радуловић и Иву Илинчић

Foto: Printskrin

Naime, Nikola je objavio fotografiju na kojoj drži papir na kome piše: "Nisi sama".

- Podrška hrabrim devojkama! Ko dirne naše Sestre dirnuo je sve nas - piše u opisu fotografije koju je objavio.

Na fotografiji je tagovao glumice Milenu Radulović i Ivu Ilinčić koje su javno istupile i otkrila da ih je godinama, dok su bile učenice, u školi glume seksualno zlostavljao i uznemiravao Miroslav Mika Aleksić (68).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POZNATA SRPSKA VODITELJKA PRONAĐENA MRTVA