MILAN KALINIĆ BESAN I POTRESEN: I ja sam svoje dete hteo da pošaljem kod Mike

Novosti online

19. 01. 2021. u 19:09

GLUMAC je besan i potresen nakon ispovesti njegovih koleginica Milene Radulović i Ive Ilinčić o s*ksualnom zlostavljanju od strane čuvenog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

МИЛАН КАЛИНИЋ БЕСАН И ПОТРЕСЕН: И ја сам своје дете хтео да пошаљем код Мике

Foto: Ataimages

Milan Kalinić u jednoj televizijskoj emisiji otkrio je da poznaje Milenu Radulović i njene roditelje i da mu je jako teško zbog svega što je prošla:

- Milenu znam od malena, njeni roditelji su moji prijatelji i mnogo teško proživljavam sve ovo. Šokiran sam i ljut i besan i ne mogu da verujem da je neko na taj način koristio svoju moć. Milena je ostvarena glumica i svaka joj čast što je smogla snage da o svemu ispriča, hvala joj i divim se njenoj hrabrosti. Njeni roditelji su divni ljudi, koji su se bavili svojom decom, izuzetno. Imaju materijalnih mogućnosti da im obezbede sve i onda se to desilo takvom detetu, iz takve divne porodice. Zamislite devojke koje su na nižem socijalnom, intelektualnom nivou, kako sa njima možeš da manipulišeš. Mislim da kolege koje su pohađale njegovu školu treba da se oglase, da kažu kakvo je njihovo iskustvo. Razumem da im nije lako u ovoj situaciji i da mnoge osuđuju, ali moje kolege sada treba javno da istupe i da pričaju o svemu ovome, podrška na društvenim mrežama nije dovoljna. Više mi deluje kao da si se samo “zapljunuo”, ispričao je Kalinić, a onda se nadovezao i kako on svoje dete nije želeo da pošalje kod Mike u školu:

- Mikina škola je imala kultni status, o njemu su svi pričali sve najbolje – jeste njegove metode su čudne, jako je strog, ali se sve opravdavalo. Time da on sprema decu za život, čeliči za sutra, kako ćeš da izađeš pred hiljadu ljudi sutra i tako dalje. Ali ja recimo svoje dete nisam hteo da upišem kod Mike u školu, on ide kod Neše Nenadovića- ispričao je Kalinić u jutarnjem programu.

Milan je istakao da je škola Mike Aleksića imala kultni status jer mnogi koji su pohađali danas su postali velika imena.

- Mika je vrlo vešto napravio tu svoju tvrđaju, kao sektu, ali u toj školi su ostale da rade i druge sjajne kolege jer, da se ne lažemo, njegova škola je stvarno imala kultni status. Par puta sam se raspravljao sa kolegama zbog te njihove rečenice koju im je Mika usadio “spremam te za posle”, pa ne spremaš ih za rat i Legiju stranaca, spremaš ih za glumu, nešto lepo. To nije način da te neko sprema, to je preterano, sve ima svoje granice”, istakao je glumac.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)