UHAPŠENA ŽENA MARKA BULATA: Racija u kozmetičkom salonu u Novom Beogradu prilikom primopredaje droge

V. N.

23. 01. 2021. u 00:18

U POLICIJSKOJ akciji u četvrtak u Novom Beogradu, u Bloku 38, kada su inspektori kriminalističke policije u saradnji sa Interventnom jedinicom 92 upali u kozmetički salon, uhapšena je Marija Bulat, supruga folk pevača Marka Bulata. Osim nje, uhapšena su i tri muškarca, navodno, prilikom primopredaje droge.

УХАПШЕНА ЖЕНА МАРКА БУЛАТА: Рација у козметичком салону у Новом Београду приликом примопредаје дроге

Marija i Marko Bulat / Foto ATA Images

Prema nezvaničnim informacijama, pretresom solarijuma koji drži Marija, pronađena je veća količina kokaina, a pretresom osoba, manje količine droge. Mediji navode da su u akciji zaplenjeni kokain, dve vagice za merenje, oko 2.000 evra i tri luksuzna automobila, a da je kozmetički salon zatvoren. Marko Bulat juče nije odgovarao na telefonske pozive i SMS poruke.

Ovo nije prvi put da policija hapsi Mariju Bulat zbog narkotika. Pre četiri godine privedena je zbog posedovanja kokaina, koji su joj dileri ostavljali u poštansko sanduče. Ona je u emisiji "Amidži šou" negirala da je droga njena, rekavši da se ne drogira i da joj neko smešta aferu, ali se kasnije nagodila sa tužilaštvom i priznala da je droga bila za njenu ličnu upotrebu. U zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, priznala je da je od dilera kupila dva grama kokaina. Samo nekoliko meseci kasnije, u avgustu 2017, crnogorski mediji su javili da je policija u Baru kod Marije i Marka Bulata pronašla manju količinu kokaina i marihuane, posle čega su privedeni. On je te večeri nastupao u tamošnjem lokalu "Tropski bar" i demantovao je celu priču. Marija je preuzela krivicu na sebe, na saslušanju je tvrdila da je droga njena i da je za ličnu upotrebu, nakon čega je puštena, a protiv nje je podneta krivična prijava.

Marija je druga Bulatova supruga. Upoznala ga je na njegovim nastupima, a vezu su krunisali brakom 2015. Iz prvog braka Marija ima ćerku Sofiju, a sa Markom sina Savu i ćerku Doroteu. Interesantno je da je Marija radila kao policijski službenik u upravi Novi Beograd, a ubrzo nakon što je dala otkaz, bila je upletena u aferu s kokainom. Nedavno je provela osam dana u rijalitiju "Zadruga", ali je izbačena iz takmičenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković