"JEDNOM SAM NOKAUTIRAO PEDOFILA U AUTOBUSU": Predrag Vuković Peđolino besan zbog Mike Aleksića - "Milena je spasila buduće generacije"

Novosti online

23. 01. 2021. u 10:24

PREDRAG Vuković poznat kao Peđolino ceo život radio je sa decom i bio omiljeni tv voditelj.

ЈЕДНОМ САМ НОКАУТИРАО ПЕДОФИЛА У АУТОБУСУ: Предраг Вуковић Пеђолино бесан због Мике Алексића - Милена је спасила будуће генерације

Foto: Printskrin

On je zgrožen zlodelima koja je učinio učitelj glume Miroslav Aleksić i poručio je da bi ga ubio da je uradio nešto tako njegovoj ćerki.

- Da je Mika silovao moju ćerku, ubio bih ga! Tog čoveka treba strpati u zatvor i tamo ga držati najmanje 40 godina. Čujem da mu je zaprećena kazna od 12 godina, a to je premalo! On je pedofil, a oni nikada ne treba da budu na slobodi - priča Peđolino i napominje da nikada nije podržavao Mikine metode u školi glume “Stvar srca” i dodao da su roditelji tamo gurali decu kako bi preko Mikine žene kasnije upisali FDU:

- Mnogi roditelji su tamo gurali decu da bi posle imali prođu na FDU, gde radi Mikina žena. Nikada svoje dete ne bih upisao u školu u koju ne mogu da dođem posle časa i razgovaram sa učiteljem, profesorom. Srećan sam što svoju ćerku nisam vodio kod Aleksića, već u školu glume kod Snežane i Neše Nenadovića. Sa njima sam razgovarao posle svakog Jelisavetinog časa glume i to tako treba - izjavio je.

Peđolino otkriva da je jednom prilikom pretukao pedofila koji je napastvovao devojčicu.

- Lično sam nokautirao jednog pedofila koji je u prevozu uhvatio devojčicu za d*pe. Sastavio sam tog čoveka sa zemljom. Drago mi je što sam tako postupio i uvek ću da zaštitim decu. Užasno mrzim i pedofile i silovatelje jer su bolesni i treba ih izolovati. Ne daj Bože da ikada sretnem Miku ili nekog takvog - iskren je bio Predrag.

Peđolino sa decom radi već 38 godina i tvrdi da je kompetentan da govori na ovu temu i svim srcem podržao Milenu Radulović i Ivu Ilinčić:

- Radim sa decom 38 godina i imam prava da govorim na ovu temu. Apsolutno podržavam sve Aleksićeve žrtve. Svi znamo ko je Milena Radulović: ona ima imućne roditelje i ne mora da juri koru hleba i nema razloga da bilo šta izmišlja. Učinila je jedno veliko delo za sve, spasila je neke buduće generacije. Sasekla je namere svakog silovatelja - zaključuje Peđolino.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)