IZBRISALI SVAKI TRAG DA SU BILI ZAJEDNO: Dara raskinula sa 21 godinu mlađim Tonijem?

Novosti online

10. 02. 2021. u 12:43

EMOTIVNO odnos pevačice Dare Bubamare i 21 godinu mlađeg Tonija, podigao je veliku prašinu, te se danima pisalo o njihovoj vezi, putovanjima na luksuznim destinacijama, a sada, kako navode domaći mediji, usledio je krah njihove romanse.

ИЗБРИСАЛИ СВАКИ ТРАГ ДА СУ БИЛИ ЗАЈЕДНО: Дара раскинула са 21 годину млађим Тонијем?

Foto: Instagram

Naime, Dara i Toni su obrisali sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama i time uklonili svaki trag da je među njima ikada išta bilo.

Ni na pevačicinom, a ni na Tonijevom Instagram profilu ne postoje zajedničke fotografije koju su rado delili sa svojim fanovima i javno pokazivali koliko se vole, te su time dodatno podgrejali sumnje da je istina da među njima ljubav više ne cveta.

Podsetimo, Dara i Toni su period pandemije proveli na nekoliko egozitičnih mesta gde su daleko od znatiželjnih pogleda mogli da se prepuste strastima.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost