JOVANA BALAŠEVIĆ OTKRILA UZ KOJU OČEVU PESMU PLAČE: Niko drugi ne može da me rastuži!

Novosti online

20. 02. 2021. u 11:30

LEGENDARNI muzičar Đorđe Balašević preminuo je juče, a njegovim poetičnim stihovima dopirao je do srca brojnih ljudi.

ЈОВАНА БАЛАШЕВИЋ ОТКРИЛА УЗ КОЈУ ОЧЕВУ ПЕСМУ ПЛАЧЕ: Нико други не може да ме растужи!

Foto Andreja Damnjanović/Arhiva

Njemu je porodica uvek bila na prvom mestu, a iza sebe je ostavio suprugu Oliveru i troje dece. Njegova ćerka Jovana pre nekoliko godina je u emisiji “Premijera – Vikend specijal” govorila o svom ocu.

- Mene da pitaju, ja bih rekla da više nikad ne peva u Novom Sadu, zato što je publika ovde malo frigidna. Ja znam kolika je razlika u Zagrebu i ovde. Nemoj sada da mi zamere oni koji se pitaju koje smo vere i kome podilazimo - rekla je ona tada.

- Kada je otišao negde u drugi grad, ja sam shvatila ko je zapravo Đole, kada se cela dvorana orila - dodala je Jovana u emisiji.

Ona je potom otkrila i uz koju očevu pesmu je zaplakala.

 - Kako da ne! Nemoj da se Bajaga naljuti, niko drugi ne može tako da me rastuži. Đole je stvarno tu potpuno originalan, nadam se da će u čitanke ući njegova poezija. Nikad ne bih rekla da bih plakala uz pesmu ‘Olivera’, kao što sam plakala u Novom Sadu. To me je potpuno rasturilo -  ispričala je Balaševićeva ćerka u pomenutoj emisiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!