LEPA BRENA SE OPROSTILA OD BALAŠEVIĆA: Otišao je jedan originalan i jedinstven čovek, voleli smo ga jer je bio dostojanstven

Novosti online

20. 02. 2021. u 13:32

ČITAV Balkan tuguje zbog smrti kantautora Đorđa Balaševića, koji je preminuo juče na Infektivnoj klinici u Novom Sadu.

ЛЕПА БРЕНА СЕ ОПРОСТИЛА ОД БАЛАШЕВИЋА: Отишао је један оригиналан и јединствен човек,  волели смо га јер је био достојанствен

Foto ATA Images

Da je bio voljen među pevačima, govori i činjenica da su se sve velike zvezde sa prostora bivše Jugoslavije oprostile od "panonskog mornara", a među njima i Lepa Brena.

- Otišao je još jedan veliki pravi pesnik, čovek koji je pevao o ljubavi i životu na nama blizak način, veoma originalan i jedinstven, čovek koga smo voleli jer je bio dostojanstven. Ostavio je iza sebe neizbrisiv trag u umetnosti. Neka mu je večna slava - poručila je Brena za Nova.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo