ĐOLETU JE SRCE STALO: Lekari su plakali kao kiša dok su se grčevito borili da Balaševića vrate u život!

Novosti online

20. 02. 2021. u 22:01

ĐORĐA Balaševića je izdalo srce, a ni respirator, ni svi nadljudski napori lekara iz Kliničkog centra Vojvodine nisu mogli da mu pomognu.

ЂОЛЕТУ ЈЕ СРЦЕ СТАЛО: Лекари су плакали као киша док су се грчевито борили да Балашевића врате у живот!

Foto: Arhiva Novosti/D. Dozet

Slavni kantautor je do prekjuče ujutro bio relativno stabilan na intenzivnoj nezi Infektivne klinike KCV i plan doktora iz KCV, kako saznajemo, bio je da ga prebace u kovid odeljenje Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Međutim, Balaševiću se stanje naglo pogoršalo i on je intubiran na Infektivnoj klinici. Ali čim je stavljen na respirator...

- Srce je otišlo ispod 50 otkucaja u minutu. Lekari su mu odmah ugradili pejsmejker, kojim se reguliše srčani ritam. Ali, nažalost, nakon pola sata srce je stalo. Doktori su sat i po vremena pokušavali da ga reanimiraju. Radili su elektroškovi, adrenalin je davan besomučno, pokušavali su da ga spasu i plakali su svi kao kiša dok su se borili za njegov život... ali spasa nije bilo. Ravna linija nije se pomerala. Iako je svima bilo jasno da su ga izgubili, nisu odustajali. Dodavali su i dodavali adrenalin, ali na kraju su, skrhani, morali da stanu. Satima posle toga svi su plakali - priča naš izvor.

(Kurur)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili