NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU: Karleuša odgovorila Veljku zbog poruke o Balaševiću - Ne dozvoljavam da se ovako skrnavi Đoletovo ime! (FOTO)

Novosti online

21. 02. 2021. u 14:35

DOK se cela Srbija, ali i region emotivnim objavama opraštaju od Đorđa Balaševića, koji je sahranjen danas u Novom Sadu, Veljko Ražnatović ima nešto drugačije mišljenje.

НОВИ ЕСТРАДНИ РАТ НА ПОМОЛУ: Карлеуша одговорила Вељку због поруке о Балашевићу - Не дозвољавам да се овако скрнави Ђолетово име! (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram

Cecinom sinu je zasmetalo što panonskom mornaru ljudi širom bivše Jugoslavije odaju počast, pa je iskritikovao sve one koji to čine jer smatra da kantautor to ne zaslužuje.

- Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi**mo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvek krivci i da izvinete j**e nas ko stigne. Ko ti vređa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je**te i koliko faca imate - napisao je Veljko.

Na ove njegove reči ubrzo je reagovala Jelena Karleuša i napisala na svom "Instagram" nalogu kako neće dozvoliti da neko tako govori o Đoletu.

- Đorđe Balašević je veliki srpski sin, veliki jugoslovenski sin. Lik koji je šmekerski, inteligentno i duhovito drmao kavez svim malograđanima i šatro patriotama sa ovih prostora. Voljen i cenjen od Vardara pa do Triglava. Veljko Ražnatović je sin ratnog zločinca i kriminalca, čoveka koji je crna mrlja u srpskoj istoriji i bruka ovog naroda. Ne dozvoljavam da se ovako skrnavi ime Đorđa Balaševića. Ne dozvoljavam! - napisala je Jelena.

Foto: Printskrin Instagram

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (24)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije