LEDENE OČI TATJANE KECMAN ZASUZILE U PROGRAMU: Glumica otkrila koju scenu ne može da zaboravi - "Meni je Darin osmeh bio kao mač!"

Novosti onlajn

23. 02. 2021. u 13:30

GLUMICA Tatjana Kecman nije odbila poziv Predraga Gage Antonijevića da bude deo potresne priče "Dara iz Jasenovca", a njena upečatljiva gluma u ulozi zloglasne sestre Barte mnogima je zaledila krv u venama.

ЛЕДЕНЕ ОЧИ ТАТЈАНЕ КЕЦМАН ЗАСУЗИЛЕ У ПРОГРАМУ: Глумица открила коју сцену не може да заборави - Мени је Дарин осмех био као мач!

Foto: Printscreen

- Plakala sam i prvi put i drugi put i treći put kad sam gledala film. Postaji scena koja je bila najpotresnija, a to je kada dečaci igraju fudbal... Opet mi nije dobro... Kada igraju fudbal i kada sve u jednoj sekundi zaliči na život i kad Jovo da go i kad majka vikne: "To, Jovo" i svi se nasmeju. Meni je Darin osmeh bio kao mač - rekla je Tatjana Kecman.

Foto: Printscreen

Maja Kolundžija

Glumica Maja Kolundžija je otkrila da su svi na setu plakali kada su pevali u vozu, kada su pevali pesmu.

- Svi su plakali i zaista plaču svi i dirnulo me, a daleko najupečatljivaja scena jeste kada je majka spasla svoju decu, kada ih je terala da odu sa Dijanom Budisavljević, hladna nije htela ni da se pozdravi sa njima, a njena unutrašnja borba je strašna i to kada ih ona gleda kako odlaze i zna nikada više ih neće videti, ali ih je spasla - rekla je Maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)