"LOKO LOKO" ZA EVROSONG: Uskoro premijera pesme grupe Hurricane

V. N.

26. 02. 2021. u 11:15

PROŠLOGODIŠNjE pobednice Beovizije, grupa Hurricane, predstavljaće Srbiju i ove godine na "Pesmi Evrovizije".

ЛОКО ЛОКО ЗА ЕВРОСОНГ: Ускоро премијера песме групе Hurricane

Hurricane

Fanovi takmičenja pevali su "Asta la Vista" i navijali za našu grupu, a sada neće moći da zaborave još jednu reč na španskom jeziku, jer "Loko Loko" biće nova pesma Srbije za Evrosong 2021, čija nas premijera očekuje početkom marta na RTS.

Tim koji je ove godine radio pesmu bio je pred velikim izazovom, jer je "Hasta la Vista" postao regionalni hit i favorit među evrovizijskim fanovima, uz više od 24 miliona pregleda na Jutjubu. Nova numera priprema se u studiju od prošle godine, u toku su finalni detalji na kojima radi autorski dvojac Nemanja Antonić i Darko Dimitrov. A Sanja Vučić je, kao i prošle godine, autorka teksta.

- Pesma je klupska i moderna, spremna za radio-stanice širom Evrope - kaže Darko Dimitrov. - Nemanja je napravio neverovatne evrovizijske elemente, i to je dobro. Akcenat je i na pevanju i na igranju, što znači da numera ispunjava kriterijume kako publike, tako i stručnog žirija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

U ŠOKU SAM, NE DOLAZIM SEBI Dušica skrhana bolom zbog smrti voditeljke Pinka: Šta god da se desilo, ne verujem da je istina