VANG - SEKSUALNI PREDATOR: Čak 11 muškaraca protiv slavnog američkog kreatora

V.N.

26. 02. 2021. u 07:42

AMERIČKOG modnog dizajnera Aleksandra Vanga (37) za seksualno uznemiravanje optužilo je 11 muškaraca, a poslednji u tom nizu je Kiton Bulen (21), student na njujorškom koledžu za umetnost i dizajn "Parsons".

ВАНГ - СЕКСУАЛНИ ПРЕДАТОР: Чак 11 мушкараца против славног америчког креатора

Foto EPA

On je izjavio da je Vang njega i njegovog prijatelja u avgustu 2019. u jednom klubu, pozvao za njegov sto i ponudio ih bocom votke.

- Odjednom mi je otkopčao pantalone, stavio ruku u njih i počeo da me hvata za polni organ pred svima, a ja sam se smrzao. Vang mi je rekao da želi da me vodi kući. Pobegao sam odatle što sam brže mogao - svedočio je Bulen.

Jedan od Vangovih advokata rekao je da čekaju snimak iz kluba, koji će, siguran je, poslužiti kao dokaz u korist njegovog klijenta. Inače, prve optužbe za seksualno uznemiravanje protiv Vanga pojavile su se pre četiri godine, ali ih je kreator demantovao, nazivajući ih "neutemeljenim i groteskno lažnim".

Advokat Vangovih navodnih žrtava, Liza Blum, za Bi-Bi-Si je izjavila da je većina incidenata povezana sa LGBT klubovima i da još nije preduzeta nikakva pravna akcija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a